Transit Custom za pustolovce

Ford je s predstavitvijo dvižne nagibne strehe, ki zagotovi še večjo priročnost prostornega avtodoma Transit Custom Nugget Plus ljubiteljem pustolovskega raziskovanja na kolesih omogoči dodatno prilagodljivost. Naročila bodo začeli sprejemati novembra 2020.

ford2020nuggetplustiltroof10-min
Vozilo nudi povsem opremljeno notranjost za kampiranje v odlično izdelani nadgradnji, napredne sisteme za pomoč vozniku in možnosti za povezave, vozilo pa poganja zmogljivi, prefinjeni in varčni Fordov 2,0-litrski dizelski motor EcoBlue.

Nova možnost dvižne nagibne strehe za model Ford Transit Custom Nugget Plus uporabnikom omogoča, da za večje udobje v parkiranem vozilu kar najbolje izkoristijo notranji prostor, obenem pa manjša skupna višina vozila omogoča vožnjo brez stresa na vsakodnevnih poteh ali med posameznimi cilji. Z novo različico se je število Nuggetovih modelov povečalo na štiri: doslej so bili na voljo Nugget Plus s fiksno visoko streho in kompaktnejši Nugget z dvižno nagibno ali fiksno visoko streho. Transit Nugget Plus z dvižno nagibno streho so razvili skupaj s strokovnjaki za avtodome podjetja Westfalia. Vozilo nudi povsem opremljeno notranjost za kampiranje v odlično izdelani nadgradnji, napredne sisteme za pomoč vozniku in možnosti za povezave, vozilo pa poganja zmogljivi, prefinjeni in varčni Fordov 2,0-litrski dizelski motor EcoBlue. Nugget Plus izkoristi dodatno dolžino dolge medosne razdalje in uporabnike razvaja z vgrajenim straniščem, umivalnikom in dodatnim prostorom za shranjevanje.

Prvotno je bila paleta avtodomov Nugget priljubljena izbira pri kupcih v Nemčiji, od začetka leta 2019 pa jih je možno naročiti neposredno prek Fordovih trgovcev na izbranih evropskih trgih. Posledično Ford predvideva, da bo prodaja Nuggeta v letu 2020 skoraj trikrat večja od števila prodanih vozil v letu 2018. 

Fotogalerija