Tamov električni avtobus VERO prejel nagrado

Razstava Warshaw bus 2018 je namenjena javnemu prometu, kjer se predstavniki institucij in organizacij, ki se ukvarjajo z javnim prevozom, proizvajalci vozil, rezervnih delov, opreme, posodobljenih vozovnic in informacijskih sistemov srečujejo s podjetji, ki iščejo najboljše tehnološke rešitve.

Tamov električni avtobus VERO prejel nagrado

Razstava je pritegnila skupno več kot 100 razstavljavcev in več kot 5000 strokovnjakov s področja javnega prevoza. Razstavni prostor zajema več kot 40.000 kvadratnih metrov. Podjetje TAM-Europe , ki ga zastopa podjetje na Poljskem - GSP Poland, je predstavilo najnovejši električni mestni avtobus VERO skupaj s starejšim modelom TAM 170. To je dokaz, da ima TAM-Europe dolgo zgodovino uspešne proizvodnje avtobusov. Električni avtobus VERO je na sejmu Warshaw bus 2018 na Poljskem, prejel nagrado "Best Premiere of the Warshaw Bus Expo 2018". Ničelne emisije, udobje in enostavno vzdrževanje ter visoka zanesljivost so njegove glavne lastnosti.

TAM Europe in GSP Poljska sta prepričana, da so rešitve prilagojene v VERO-ju tiste, ki naredijo ta mestni avtobus kot pravo izbiro za 21. stoletju. Nagrada in veliko zanimanje za produkt dokazujeta, da so v podjetju TAM-Europe na pravi poti, kar jim zagotovo daje veliko motivacije za delo v prihodnje.