Stičišče globalne logistične industrije

transport logistic: V Münchnu od leta 1978 poteka vodilni svetovni sejem za logistiko, mobilnost, IT in upravljanje z dobavnimi verigami. Poleg tega je del sejma namenjen tudi mednarodni letalski industriji. Letos bo sejem potekal od 4. do 7. junija.

Stičišče globalne logistične industrije
Sejem, ki ga spremlja konferenčni program, predstavlja optimalne rešitve za vsako zahtevo. transport logistic združuje inovativne izdelke, tehnologije in sisteme in strokovno znanje z močnim prodajnim poudarkom.

Popolna logistika: vsi ključni akterji in inovacije na enem mestu
transport logistic je središče globalne logistične industrije. Sejem, ki ga spremlja konferenčni program, predstavlja optimalne rešitve za vsako zahtevo. transport logistic združuje inovativne izdelke, tehnologije in sisteme in strokovno znanje z močnim prodajnim poudarkom.


Uspeh v številkah na transport logistic 2017:
2.162 razstavljavcev iz 62 držav in regij
60.726 obiskovalcev iz 123 držav in regij
Več kot 115.000 m² razstavnega prostora v devetih dvoranah in sosednjem razstavnem prostoru
Kakovosten konferenčni program s približno 200 strokovnjaki


To omogoča logistika
Trajna rast e-trgovine, postopna digitalizacija logističnih procesov, revolucionarni vpliv »industrije 4.0« na transport in logistiko: izzivi prihodnosti so ogromni. Povpraševanje po inovativnih izdelkih in tehnologijah je večje kot kdaj koli prej, da bi ljudi, trge in blago združili na način, ki je hitrejši, učinkovitejši in bolj trajnosten.

več o samem sejmu si lahko preberete TUKAJ

Fotogalerija