Športna različica modela T

Renault Trucks in Renault Sport Racing sta združila svoje znanje in izkušnje za izdelavo posebne serije modela T z imenom High Renault Sport Racing. Posebna omejena serija (99 tovornjakov) se ponaša z Sirius rumeno barvo, ki je legendarna barva ekipe F1 Renault Sport Racing.

T High Renault Sport Racing
Tovornjaki so opremljeni s 13-litrskim motorjem (DTI 13) z močjo 520 KM in z avtomatskim menjalnikom Optidriver.

Vsako vozilo v omejeni seriji ima oštevilčeno črno identifikacijsko ploščico. T High Renault Sport Racing združuje udobje, užitek v vožnji in motorne zmogljivosti. Tovornjaki so opremljeni s 13-litrskim motorjem (DTI 13) z močjo 520 KM in z avtomatskim menjalnikom Optidriver. Tovornjak se proizvaja v tovarni Bourg-en-Bresse in tako kot vsi drugi tovornjaki znamke Renault Trucks, tudi ta nosi certifikat Made in France.

Spremenjena je tudi kabina, opremljena z rumenimi ter črnimi barvami, ki se ujemajo z zunanjostjo. Recaro sedeži ter volanski obroč so obloženi s črnim usnjem z rumenim okrasnim šivom. Panoramska armaturna plošča ponuja karbonsko okrasno oblogo, reže prezračevanja pa so obarvane rumeno. Za dokončanje športnega videza je varnostni pas opremljen z rumenimi ščitniki za ramena. Ležišče iz pene visoke gostote, z rumenim okrasnim šivom medtem, ko so notranje obloge sive barve.

Ohišja zunanjih ogledal T High Renault Sport Racing so, tako kot karoserija, v svetleči črni barvi, medtem, ko so jeklena platišča in okrasni pokrovi koles odeti v rumeno barvo.



Fotogalerija