S trdim delom do uspeha

Podjetje Transport in TGM d.o.o - REJA je v začetku meseca prevzelo štiri nove tovornjake; 2 tovornjaka MAN TGX-500 in 2 tovornjaka Renault T 480.18.

S trdim delom do uspeha

Pisalo se je leto 1997, ko se je Boštjan Reja odločil preizkusiti kot samostojni podjetnik v transportu. Že v začetni fazi je spoznal, da cilj katerega si je zadal ne bo lahek in da bo zahteval veliko truda. Istega leta je sledil nakup srednje težkega tovornega vozila znamke TAM 130 T11. 

Trud se je počasi začel obrestovati, dejavnost se je izkazala za zelo uspešno. Obseg dela se je povečeval, tako da se je Boštjan Reja odločil za nakup večjega tovornega vozila znamke TAM 190 T15. Leta 1999 je delo bilo v polnem zagonu in pokazale so se potrebe po nakupu še dodatnega tovornega vozila z dvigalom MAGIRUS DEUTZ. Kvaliteta storitev je pokazala povečano količino dela. V tako imenovani gospodarski krizi je podjetje sicer doživelo reorganizacijo , vendar je kmalu ponovno našlo pot do nadaljnje rasti. Decembra 2005 je bilo tako ustanovljeno novo podjetje pod imenom Retrans d.o.o. (avtošola in pretovor blaga v Luki Koper), ki danes šteje več kot 100 zaposlenih.
Leta 2011 je Boštjan svoj s.p. preoblikoval v podjetje Transport in TGM d. o. o., in se izrecno preusmeril na mednarodni tovorni promet. Danes vozni park zajema 15 vozil.
Nudijo organizacijo celotnega logističnega postopka, kot so prevozi cerad, kontejnerjev ter prikolic od pošiljatelja do prejemnika, imajo tudi vozila opremljena  za prevoz nevarnih snovi -ADR. Nekatera vozila imajo možnost hidravličnega kipanja 20 ter 40 fitnih kontejnerjev. Poslovni partnerji prihajajo iz cele Evrope, pretežno sodelujejo s turškim tržiščem. Operativa poskrbi za 24 urno dosegljivost in kvaliteten servis, prav tako je podjetje seznanjeno z vsemi novostmi, ki dnevno prihajajo iz vseh evropskih središč, saj strmijo k čim bolj profesionalnemu opravljanju svojih storitev.

Fotogalerija