Riwal postal zastopnik JLG Industries

JLG Industries, Inc., del korporacije Oshkosh in vodilni svetovni proizvajalec dvižnih ploščadi, košar in teleskopskih viličarjev je imenoval Riwal za svojega edinega distributerja za Slovenijo, Hrvaško, Bosno in Hercegovino ter Črno goro.

Riwal postal zastopnik JLG Industries
Kot edini distributer za to regijo bo Riwal odgovoren za prodajo, trženje, usposabljanje in poprodajne storitve za celotno paleto dvižnih ploščadi, košar in viličarjev JLG.

Karel Huijser, podpredsednik in generalni direktor JLG EMEA, je dejal: »Riwal že več let poznamo kot močan in dobro obveščen distributer, ki ponuja edinstveno raven storitev in nudi najboljše izkušnje svojim strankam. Z veseljem smo razširili naše partnerstvo z Riwalom na rastoče trge, kot so Hrvaška, Slovenija, Bosna in Hercegovina ter Črna gora."

Kot edini distributer za to regijo bo Riwal odgovoren za prodajo, trženje, usposabljanje in poprodajne storitve za celotno paleto dvižnih ploščadi, košar in viličarjev JLG. Riwal bo nudil najem in prodajo končnim uporabnikom v gradbeništvu, proizvodnji in logistiki. Norty Turner, izvršni direktor podjetja Riwal, je dodal: »Med našimi stroji za najem se lahko ponašamo z veliko strokovnega znanja znamke JLG in uživamo kot njen edini distributer na Nizozemskem in Poljskem. Naše močno motivirane ekipe na Balkanu bojo lahko v veliki meri razvile potencial opreme za delo na višini, saj so nakupi novih naprav vse bolj razširjeni poleg že tradicionalnih nabav rabljenih strojev."

Fotogalerija