Ranger MS-RT v pickup izvedbi

Gre za različico najbolje prodajanega poltovornjaka v Evropi in se uvršča ob bok modelu Ford Ranger Raptor. Za osnovo nove različice so vzeli Ranger Wildtrak, s katerim si deli bogato opremo, nosilnost za prevoz do ene tone tovora in možnost izbire med izvedbo z enojno in dvojno kabino.

551
Zmogljivi 2,0-litrski dizelski bi-turbo motor EcoBlue z 213 KM in 500 Nm navora z naprednim 10-stopenjskim samodejnim menjalnikom omogoča prevoz tovora z maso do 1.098 kg in vleko prikolic, težkih 3.500 kg.

Ekskluzivni Ranger MS-RT bo pri Fordovih trgovcih na izbranih evropskih trgih na voljo od poletja 2021 (podatek za slovenski trg še ni znan). Na sprednjem delu je nameščena maska v obliki satovja, imitaciji ogljikovih vlaken ter z integriranimi meglenkami. Nameščena 20-palčna platišča znamke OZ Racing, poudarjeni blatniki in bočne obloge izražajo odločnejši videz. Na voljo je v Frozen beli, Sea sivi ali Agate črni barvi. S pokrovi zunanjih ogledal v imitaciji ogljikovih vlaken, z aerodinamičnimi transportni nosilci in oznakami MS-RT pa bo vozilo na cesti še hitreje opazno. Zmogljivi 2,0-litrski dizelski bi-turbo motor EcoBlue z 213 KM in 500 Nm navora z naprednim 10-stopenjskim samodejnim menjalnikom omogoča prevoz tovora z maso do 1.098 kg in vleko prikolic, težkih 3.500 kg. Rangerjev sistem za izbiro štirikolesnega pogona zagotavlja optimalen oprijem pri terenski vožnji, če si uporabnik zaželi še bolj športen zvok, pa je kot dodatna oprema za vgradnjo pri trgovcu na voljo tudi glušnik Maxhaust z upravljanjem preko aplikacije.

Fotogalerija