Prihaja novi Actros

Mercedes-Benz bo v začetku letošnjega septembra predstavil novo generacijo modela Actros in sicer v okviru sejma gospodarskih vozil IAA v Hannovru. Vozilo, ki so ga fotografirali »paparaci« v Dresdnu v Nemčiji, pa ja skoraj zagotovo novi Mercedes-Benz Actros.

Prihaja novi Actros
Po neuradnih informacijah naj bi bil Actros prvi tovornjak, ki ga bo možno naročiti brez ogledal in ki jih bo nadomestil sistem kamer in zaslonov.

To sklepamo po izgledu šasije. Kljub temu, da je tovornjak prekrit s ponjavo, je po obrisih in visokem predelu na kabini, kar bi lahko bila kamera, moč sklepati da gre za novega Actrosa. Po neuradnih informacijah naj bi bil Actros prvi tovornjak, ki ga bo možno naročiti brez ogledal in ki jih bo nadomestil sistem kamer in zaslonov. 

Na fotografijah sicer nekoliko zmotijo prednje osi s Kassbohrer logotipom, kar je sicer nekoliko nenavadno, morda celo namerno. Drugo vprašanje pa je, zakaj so zakrili zadnja kolesa. Se morda tam nahaja električni motor? No, kakorkoli že, vse novosti bodo kmalu znane, o čemer bomo seveda pisali tudi mi. 

Fotogalerija