Preventivni dogodek na Vranskem

Agencija za varnost prometa v sodelovanju z Gospodarsko zbornico Slovenije, Obrtno zbornico Slovenije ter partnerji v AMZS Centru varne vožnje na Vranskem, v soboto 23. julija 2022 pripravlja brezplačen preventivni dogodek za voznike tovornih vozil in avtobusov z bogatim programom in kosilom.

daf-vransko-cordia-4
daf vransko cordia 4

Predavanja bodo dopolnile številne zanimive praktične delavnice, ki bodo potekale na poligonu, dogodek pa se bo odvijal med 10. in 14. uro. Vabijo vas, da se prijavite na dogodek preko spletnega obrazca. Pohitite, število mest je omejeno!

Med drugim boste lahko preizkusili različne vaje z elementi varne vožnje, s poudarkom na napredni tehnologiji, vožnje s tovornimi in dostavnimi vozili, ogledali si boste demo prikaz pravilnega pritrjevanja tovora, preizkusili umikanje nenadni oviri, avtonomno zaviranje, si ogledali demo predstavitev zavornih poti različnih vozil, spoznavali pomen poznavanja mrtvih kotov tovorih vozil ter si ogledali tehtanje tovornih vozil. Izvedli bodo dve predavanji, na temo pritrjevanja tovora in teže tovora.

Več informacij in prijava na dogodek.