Prestižni avtodom za najbolj zahtevne

Ob vstopu v luksuzno »mobilno hišico« vstopimo v prostor, kjer se nahaja prostorna kotna sedežna garnitura. Sestavljena je iz štirih udobnih stolov, mize in klopi. Dnevni prostor se nadaljuje v veliko kuhinjo. Ta z indukcijsko kuhalno ploščo in moderno pečico in skupaj z osnovnimi enotami ter stenskimi omarami zagotavlja veliko prostora za shranjevanje. Udobje v spalnici potnikom ponujata dve udobni postelji.

Prestižni avtodom za najbolj zahtevne
Dvoosni NEOPLAN Tourliner, ki v dolžino meri več kot 12 metrov, ponuja dovolj prostora za luksuzno pohištvo in opremo po meri.

Ob umivalniku in WC-ju je kopalnica in tuš s steklenimi vrati ter stranicami iz mineralne plastike. Posredna osvetlitev ustvarja tudi poseben občutek v kuhinji in bivalnem prostoru. Počutje dodatno izboljšajo lesene talne obloge in posebne obloge sten in stropa, v katere so vgradili tri strešne lopute, strešne ventilatorje in zračne sisteme. Oprema HVAC zagotavlja prijetno klimo v prostoru tudi pri zelo vročih in zelo nizkih temperaturah. 


Neoplan Tourliner je opremljen tudi s tremi inverterji moči 5 kW, štirimi litij-ionskimi baterijami, sistemom za upravljanje baterij, zmogljivim alternatorjem, WiFi-jem, sistemom kamere BirdView, satelitskim sistemom in predalom za smuči. Rezervoar za svežo vodo s prostornino 920 litrov in rezervoar za vodo s kapaciteto 520 litrov sta bila zgrajena posebej za potrebe oskrbe z vodo. Spremenili so tudi šasijo avtobusa, da bi izboljšali konstrukcijske zahteve strehe in prtljažnega prostora.


Dvoosni visokopodni NEOPLAN Tourliner, ki v dolžino meri več kot 12 metrov, ponuja dovolj prostora za luksuzno pohištvo in opremo po meri. Z močjo 460 KM in avtomatskim menjalnikom MAN TipMatic z 12 prestavami omogoča izjemno prijetno vožnjo. Varnostne in udobne funkcije vključujejo elektronski zavorni sistem EBS z ABS in ASR ter stabilnostni sistem ESP. 

Fotogalerija