Predvidite stroške vzdrževanja v prihodnosti

Podjetje Renault Trucks lansira novo storitev, s katero lahko sklenete svojo pogodbo za preventivno vzdrževanje tovornega vozila. Storitev se imenuje Start & Drive Excellence Predict in je bila v zadnjih dveh letih preizkušena v dvanajstih državah.

Predvidite stroške vzdrževanja v prihodnosti
Gre za posodobljen in optimiziran razpored servisnih storitev, ki je prilagojen glede na specifično uporabo vsakega tovornjaka.

Ta storitev strankam ponuja poslovanje brez izpadov zaradi mehaničnih okvar in s tem večjo produktivnost. Gre za posodobljen in optimiziran razpored servisnih storitev, ki je prilagojen glede na specifično uporabo vsakega tovornjaka. Zaradi povezljivosti vozila in sprotnih telematičnih poročil o prevoženih kilometrih, urah motorja in porabi goriva je mogoče vzdrževalne operacije skrbno načrtovati. Pri Renaultu s pogodbo Start & Drive Excellence Predict skrbno nadzorujejo in analizirajo vaše vozilo in če je odkrita kakšna nenormalna ali prezgodnja obraba, servis takoj stopi v stik z lastnikom tovornjaka. Zaradi moderne tehnologije lahko servis preko nadzorne ploščadi, ki se nahaja v Gentu v Belgiji, spremlja 80 % ključnih sestavnih delov, ki so lahko odgovorni za neprijetne izpade vozil. Pogodba Start & Drive Excellence Predict je namenjena tovornjakom starejšim od pet let. Trenutno je na voljo za modela Renault Trucks T in T High Range, v letu 2020 pa bo na voljo tudi za modela C in K.

Fotogalerija