Posodobitev vozila na daljavo

Iveco razširja ponudbo svojih storitev, ki podpirajo povezljivost. Iveco ON z inovativno funkcijo Iveco Over the Air Update, strankam omogoča, da posodabljajo programsko opremo svojih vozil na daljavo, ne da bi se morali za to ustaviti v delavnici. To je praktična rešitev, ki prihrani čas in zagotavlja, da je vozilo vedno posodobljeno, zaščiteno in v odličnem stanju.

ivecoovertheairupdate
Iveco Over the Air Update je izjemno enostavna za uporabo in omogoča hitro posodabljanje programske opreme vozila, ne da bi bilo zato potrebno obiskati delavnico.

Iveco širi nabor digitalnih storitev Iveco ON, ki so osredotočene na olajšanje voznikovega vsakdana in pomagajo upravitelju voznega parka, da ohranja floto učinkovito in produktivno. Inovativna funkcija Iveco Over the Air Update, ki je na voljo za vsa vozila Daily in Iveco S-WAY, opremljena s komunikacijskim modulom, strankam omogoča, da posodabljajo programsko opremo na daljavo po zraku, prihranijo čas in povečajo čas obratovanja vozila.

Iveco Over the Air Update je izjemno enostavna za uporabo in omogoča hitro posodabljanje programske opreme vozila, ne da bi bilo zato potrebno obiskati delavnico. Kupec lahko to stori kjer koli, kadar koli, traja le nekaj minut in zahteva le, da je vozilo parkirano na varnem mestu. To pomeni, da lahko voznik posodobitev namesti kadar koli je to primerno, med počitkom med odhodom ali med odmorom pri skladišču, ne da bi pri tem izgubljal čas.

Za uporabo funkcij Iveco Over the Air Update morajo stranke le zagotoviti, da je njihov Daily ali Iveco S-WAY opremljen s komunikacijskim modulom in da so registrirani uporabnik Iveco ON računa, ki je povezan z njihovim vozilom. Ko prejmejo obvestilo, da je na voljo posodobitev in je njihovo vozilo varno parkirano, jo lahko prenesejo in namestijo z uporabo informacijsko-razvedrilnega sistema ali mobilne aplikacije Easy Way.