Policija izbrala poslovni najem za 40 kombijev

Ministrstvo za notranje zadeve Republike Slovenije je na podlagi javnega razpisa za poslovni najem štiridesetih specialno kombiniranih tovornih vozil izbralo Avtotehno Vis, ki je med drugim tudi pooblaščeni zastopnik znamke Citroën. Z ministrstvom so sklenili dolgoročni poslovni najem za vozila Citroën Jumper za obdobje petih let.

Policija dostavniki Citroen
Policijski dostavniki Citroen | Foto: Avtotehna Vis

Tako javni kot zasebni sektor danes potrebuje prilagodljive in učinkovite rešitve za prevoz. Bodisi za vsakodnevne službene poti zaposlenih bodisi za večje flote vozil, kot je to v primeru slovenske Policije. V mnogih pogledih pa je veliko bolj priročno izbrati poslovni najem vozil, ki podjetju zagotavlja učinkovitejše in bolj prilagodljive rešitve kot vozni park, ki je v lasti podjetja. 

Policijski dostavniki Citroen

Ključna prednost poslovnega najema vozil je predvsem v tem, da podjetja sklenejo večletne pogodbe, kar jim omogoča fiksne mesečne stroške, poleg tega pa imajo na voljo prednosti paketnega vzdrževanja vozil in druge storitve. V primeru slovenske Policije poslovni najem za vseh štirideset vozil Citroën Jumper obsega tudi redno opravljanje servisnih pregledov, menjavo pnevmatik in njihovo hrambo, redno zamenjavo pregorelih žarnic, dotakanje motornega in zavornega olja ter hladilne tekočine, servis gasilnih aparatov in dopolnitev, garancijska popravila, izredna popravila, kleparska in ličarska popravila ter tehnične preglede. 

Policijski dostavniki Citroen

Filip Koren, direktor C Automobil Import d.o.o., ob tem izpostavljala, da se »podjetja vedno več odločajo za dolgoročne poslovne najeme predvsem zaradi zmanjševanja stroškov, večje fleksibilnosti ter vzdrževanja in servisiranja vozil, za katerega jim ni več potrebno skrbeti, ob tem pa jim z individualno prilagojenimi ponudbami zagotavljamo tisto kar dejansko potrebujejo. Na splošno pa ostaja poslovni najem vozil stroškovno učinkovita in prilagodljiva možnost za vsa podjetja, ki želijo najeti vozila za svoje podjetje. Pri nas imamo za podjetja preko Free2move na voljo vrsto različnih vozil, ki jih je mogoče najeti tako kratkoročno kot tudi dolgoročno.«