OMV za lepšo prihodnost otrok in družin v stiski

OMV Slovenija bo tretjo obletnico Kluba zvestobe OMV SMILE & DRIVE obeležil na tradicionalen način - z dobrodelno noto. Tudi letos namreč sodelujejo s fundacijo Anina zvezdica in skupaj s člani kluba zvestobe začenjajo zbiranje točke zvestobe, ki jih bodo ob koncu dobrodelne akcije pretvorili v pakete živil, namenjene družinam v socialni stiski.

OMV Slovenija za lepšo prihodnost otrok in družin v stiski

V OMV Slovenija bodo začetek akcije zbiranja točk zvestobe obeležili z donacijo milijona točk zvestobe, nato pa bodo štafetno palico predali svojim zvestim članom. Ti bodo imeli na voljo mesec dni, ko bodo lahko ob vsakem nakupu na bencinskih servisih OMV pridobljene točke zvestobe namenili fundaciji Anina zvezdica.

Člani Kluba zvestobe OMV SMILE & DRIVE lahko točke, pridobljene na katerem koli od 103 bencinskih servisov po Sloveniji, v dobrodelni namen donirajo preko spleta, mobilne aplikacije ali osebno na bencinskem servisu OMV. Akcija traja do 28. februarja 2017, ko bo objavljeno končno število zbranih točk zvestobe. Te bodo predane fundaciji Anina zvezdica in pretvorjene v živila za socialno ogrožene družine po Sloveniji. Poleg tega bo na bencinskih servisih OMV v tem času gostom na voljo tudi pravljica »Anina zvezdica«, od vsakega nakupa pa bo 11 evrov namenjenih nakupu živil za slovenske družine.

OMV Slovenija in člani kluba zvestobe so z Anino zvezdico že pred letom dni združili moči in omogočili predajo ene največjih donacij hrane doslej. V akciji so skupno zbrali 5,8 milijona točk zvestobe, ki jih je Ana Lukner unovčila za več kot 38 ton hrane, ki je prišla v roke slovenskih družin v socialni stiski. Ob 1. rojstnem dnevu Kluba pred dvema letoma pa je OMV Slovenija doniral 240.000 točk zvestobe ali 2,5 tone hrane.

Klub OMV SMILE & DRIVE so pri OMV ustanovili z namenom, da goste nagradijo za njihovo zvestobo. Klub v primerjavi z drugimi na slovenskem trgu izstopa zaradi ene posebnosti, ki jo podobni programi zvestobe ne omogočajo. Člani lahko nakup določenih izdelkov na bencinskih servisih OMV opravijo samo z unovčenjem točk brez doplačila.