Nova pravila

Oddelek Mercedes-Benz Vans je v fazi preobrazbe in sicer od “zgolj” proizvajalca vozil do proizvajalca, ki zagotavlja celostne transportne rešitve. In novi Sprinter je prvi model, ki pooseblja filozofijo adVANce in jo iz testnih laboratorijev postavlja na cesto.

Nova pravila

Internetna povezava je korak k povečani učinkovitosti
S povezljivostjo, ki jo v tovrstnem segmentu vozil nismo vajeni, in Mercedesovimi PRO connect rešitvami bo novi Sprinter zagotovo na novo napisal pravila. K temu spada boljši in učinkovitejši nadzor nad voznim parkom in optimizirano komuniciranje med upravljavcem voznega parka in voznikom, s čimer bo vsakodnevno delo lažje in učinkovitejše. Kot poudarjajo pri Mercedesu, se bo dvignila tudi kakovost materialov v kabini, nov bo tudi trikraki volanski obroč in digitalni zaslon med merilniki. Še bolj pa v oči pade ogromen zaslon  nameščen na sredino armaturne plošče.

Wi-FI serijsko

Kaj vse bo imel novi Sprinter pri Mercedes-Benz Vans še niso razkrili, zagotovo pa bo s polnilnimi priključki USB in Wi-Fi točno navdušil zagovornike moderne tehnologije. Internetna povezava bo na voljo za potnike v vozilu. Kdaj natančno bo novi Sprinter na voljo še ni znano, prvi kupci ga bodo lahko kupili spomladi 2018. Seveda bo na voljo v večih različicah in sicer kot tovorna, potniška, podaljšana, povišana kabina. Ne bo manjkala niti VIP izvedba. Električna različica naj bi na ceste zapeljala leta 2019. 

Fotogalerija