Navigacija, glasbena platforma in nadzor nad okolico

Roadpad je novi navigacijski in zabavni sistem, ki je od sedaj na voljo pri vozilih Renault Trucks serije K, C in T. Služi kot pomočnik v vozilu in omogoča voznikom, da poslušajo glasbo, uporabljajo mobilni telefon, vozijo varneje in dobijo pomoč pri navigaciji.

Navigacija, glasbena platforma in nadzor nad okolico
Da bi olajšali delo voznika, ima Roadpad natančen HGV GPS sistem s TomTom navigacijo, ki vključuje številne funkcije, med drugim tudi 2-D ali 3-D pogled.

Renault Trucks tovornjaki serije T, C in K so opremljeni s sekundarnim, 7-palčnim zaslonom visoke ločljivosti, ki je občutljiv na dotik in združuje audio, zabavni in navigacijski sistem, ki vključuje tudi HGV (heavy goods vehicle) navigacijo, pretakanje glasbenih vsebin, kamero in prostoročno telefoniranje.


Da bi olajšali delo voznika, ima Roadpad natančen HGV GPS sistem s TomTom navigacijo, ki vključuje številne funkcije, med drugim tudi 2-D ali 3-D pogled, ter sprejemanje prometnih informacij v realnem času. Zaradi tega sistema je vožnja prijetnejša in zagotovo tudi varnejša. Omogoča bluetooth povezavo z dvema telefonoma hkrati. To pomeni, da lahko voznik istočasno uporablja tako službeni, kot privatni telefon. Prav tako omogoča, da vozniki uživajo v poslušanju svoje glasbeni zbirke, ob tem pa ne odvrnejo pogleda s ceste. Poleg tega sistem omogoča dostop do Deezer platforme, obenem pa sprejema tudi DAB+ signal. Roadpad nudi tudi enostaven dostop do vremenske prognoze in Google zemljevidov. 

Za povečanje varnostni voznika, tovora in ostalih udeležencev v prometu, Roadpad omogoča tudi povezavo s štirimi kamerami. 


Fotogalerija