Najboljši sistemi za hitro in varno pričvrstitev tovora

FIX proizvodi so primerni za kopenski, kot tudi pomorski tovorni promet. Ponujamo pantentirane in inovativne sisteme za pričvrstitev tovora, ki skrajšajo čas naklada ter razklada za do 30 minut, prav tako pa zagotavljajo optimalne rezultate pri pričvrstitvi tovora.

FIX CARGO SECURING
FIX CARGO SECURING® ponuja najboljše sisteme za hitro in varno pričvrstitev tovora / www.magsis.si

Vsi izdelki so narejeni po standardih ter v skladu z standardom EN 12195-2.In izpolnjujejo vse nacionalne zahteve, kot tudi vse zahteve zakonodaje EU o zavarovanju tovora. Izračuni kažejo, da se sistemi FIX izkažejo kot odlična rešitev, saj zadržijo sile, katerim je tovor izpostavljen v različnih režimih transporta. S pravilno zavarovanim tovorom preprečimo nastanek nesreč zaradi nepravilno pritrjenega tovora. EU smernice kažejo, da je nastanek 25 odstotkov nesreč povezan z neustrezno privezanim tovorom.

Sistemi so razviti na osnovi patentiranega sistema obešanja FIX. HSE (Health and Safety Executive), Britanska agencija za varstvo pri delu, je sistem FIX ocenila kot najboljši razpoložljivi sistem na trgu in mu po testiranju v različnih situacijah dodelila najvišje možno število točk za varnost pri delu.

Prednosti sistemov FIX:

- Nudijo optimalno zavarovanje tovora
- Skrajšajo čas naklada ter razklada
- Tovor ostane čist
- Kotniki niso potrebni pri sistemih FIX Road in FIX Mini/Maxi
- Lažje privezovanje
- Ni potrebno zvijati varovalnih trakov
- Hitro poplačilo investicije
- Zaščitijo tovor
- Prilagodijo se tovoru
- So vzdržljivi
- So varni

FIX Strap

S sistemom FIX Strap, so povezovalni trakovi vedno na voljo za uporabo in jih ni potrebno po končani uporabi pospravljati oziroma zvijati. Pri nakladanju in razkladanju se lahko prihrani do 30 minut časa, saj trakov ni potrebno povezniti preko tovora. Ker trakovi vedno visijo, nikoli ne ostanejo ujeti pod tovorom. Vozniku sistem omogoča varnejše in lažje delo, prav tako tovor prispe hitreje in brez poškodb. 

Lahko se uporablja pri skoraj vseh transportnih nalogah, z različnimi tovornimi prostori.
Privezovali trakovi so pripeti z elastičnimi vrvmi, ki so v povezavi z FIX vzmetenjem nameščene na stropu prikolice. Trakovi se brez napora nastavijo na želeno pozicijo nad tovorom. Elastične vrvi omogočajo, da so zatiči vedno zataknjeni na mestu in trakovi vedno napeti, da ne ovirajo postopkov nakladanja in razkladanja. Trakove se pričvrsti z standardnim napenjalcem. Pri raztovarjanju se ob popustitvi napenjalca trakovi avtomatsko vrnejo na začetno pozicijo. 

Znaten prihranek časa, dolga življenjska doba in večja storilnost omogočajo hitro poplačilo vložene investicije.

FIX STRAP


FIX STRAP TIMELAMPSE


FIX Road

Sistem FIX Road prihrani čas pri nakladanju in razkladanju, saj ni potrebno povezovalnih trakov povezniti preko tovora ali jih premetavati. Tovorni prostor z obešeno zaščitno ponjavo je vedno pripravljen za nakladanje, brez zamudnih priprav.

Uporabniki omenjenega sistema ocenjujejo, da prihranijo vsaj 30 minut časa pri vsakem nakladanju (polpriklopnik) in vsaj 15 minut pri vsakem razkladanju. Prvovrstna izdelava in trpežni materiali omogočajo FIX izdelkom dolgo življenjsko dobo (3 do 5 let), skupaj s kratko dobo povračila investicije. Pomembni prihranki pri času in dolga življenjska doba povečujejo učinkovitost prevoza.

FIX zaščitna ponjava je primerna za zavarovanje različnih vrst blaga (npr. role, blaga na paletah, vreče, oktabine...). Ponjava se razgrne čez celoten tovor, njegova napetost se porazdeli enakomerno, kar omogoča optimalno pričvrstitev tovora. Tovor se drži skupaj, tudi če je neenakomeren in je sestavljen iz več ločenih delov in različnih velikosti.

Ponjava za tovor je izdelana iz mehkega, a trpežnega materiala, ki optimalno prilagodi svojo obliko tovoru, tudi v hladnem vremenu. Trpežni material ščiti tovor pred dežjem, umazanijo in UV žarki ter zagotavlja, da pošiljka ostane nepoškodovana. Prav tako ni potrebna niti uporaba kotnikov.

Ko ponjava za privez ni v uporabi, se samodejno dvigne do določene višine pod streho, prostor za tovor pa je s tem takoj pripravljen za nov tovor.

FIX ROAD


FIX ROAD TIMELAPSE


FIX Mini/Maxi

FIX MINI TIMELAPSE


FIX Mini


FIX PayBack

Dolžina obdobja finančnega povračila je odločilna za dobičkonosnost vsake naložbe, vključno z naložbami v izdelke FIX. Kupci z njihovo uporabo prihranijo veliko časa. Ocene FIX PayBack kažejo, da se naložbe v izdelke FIX povrnejo že v nekaj tednih uporabe. Prihranjeni čas se razlikuje glede na vrsto tovora in glede na to, kateri FIX izdelki se uporabljajo. Pri ocenah se upoštevajo tudi nekatere informacije, specifične za stranke. 

Testi (zaviranje in ostri zavoji)

Test (dinamic)

Test (emergency brake)

PRENOS KATALOGA

MAGSIS d.o.o.
Bravničarjeva 11
1000 Ljubljana

Slovenija, EU

Kontaktna oseba:
Tadej Potrč
Email: Tadej.potrc@magsis.si
GSM: 031 360 676
www.magsis.si
FACEBOOK

Datoteke

Fotogalerija