Mobilna pisarna ali družinski minibus

Nekaj tednov po predstavitvi novih različic na avtomobilskem salonu v Frankfurtu je sedaj že možno oddati naročila za poslovno različico Opel Vivaro Tourer in minibus za devet potnikov Vivaro Combi+. Znana pa je tudi že vstopna cena - 30.677 evrov.

Mobilna pisarna ali družinski minibus

Novi različici se lahko pohvalita z opremo in udobjem, ki je povsem primerljiv z osebnimi limuzinami. Poleg tega pa zagotavljata obilo prostora in prilagodljive razporeditve sedežev. Na voljo so sodobne tehnologije in asistenčni sistemi – ter seveda vrhunska povezljivost. Sistem IntelliLink Navi 80, ki je na voljo za doplačilo, prvič nudi tudi sprotno upoštevanje razmer v prometu in je združljiv z aplikacijo Android Auto.

Prilagodljiva notranjost

Kdor želi uporabiti Tourerja kot sodobno pisarno za sestanke, lahko drugo vrsto sedežev preprosto zavrti za 180 stopinj in poskrbi, da si sogovorniki gledajo iz oči v oči. Prostorni kombi je še udobnejši, če kupec v ponudbi opreme za doplačilo izbere dva individualna sedeža, ki ju je možno obračati v krogu 360 stopinj, in zložljivo mizo. Med serijsko opremo spadajo stropne luči v LED tehnologij, 2 USB priklopa, 220-voltna vtičnica, na voljo pa je tudi dodaten akumulator za povečanje zmogljivosti za 70 Ah tudi po izklopu motorja. Klimatska naprava/samodejni nadzor klime, parkirni pomočnik in številne druge funkcije so vključene v paket standardne opreme.

Vivaro Combi+ je potniško oziroma družinsko naravnan minibus. Voznik lahko svoj sedež nastavlja v šestih smereh, sovozniška sedeža pa sta oblikovana za odlično vsestransko oporo. Zadnje sedežne klopi so standardno opremljene z nasloni za roke, klopi v drugi in tretji vrsti je možno povsem odstraniti brez orodja, klop v tretji vrsti pa omogoča preklop navzdol. Prostoren minibus za devet oseb je na voljo že za 30.677 EUR.