MAN TGE prepričal DPD

DPD Polska je pri MAN Truck & Bus Polska naročil 140 dostavnikov MAN TGE različice 3.140 za prevoz pošiljk. Dostavniki v beli barvi in z logotipom DPD bodo opremljeni z voznikovim in sovoznikovim sedežem ter širokim naborom opreme, DPD-ju pa bodo izročeni med julijem in decembrom 2018.

MAN TGE prepričal DPD
Velika prednost sta tudi velika širina stranskih vrat, ki zagotavljajo enostavno natovarjanje celo velikih predmetov in velikost nakladalnega prostora, ki nudi prostor za do šest EURO palet.

Predvsem visoka stopnja varnosti dostavnikov je DPD Polska prepričala k izbiri dostavnika MAN. Na primer pomoč pri zaviranju v sili, ki je standardna oprema v vozilih MAN TGE in visoka raven udobja, ki se izkaže kot velika prednost, saj vozniki veliko časa preživijo v dostavnih vozili. Poleg tega so MAN TGE opremljeni tudi s klimatsko napravo, sistemom Start & Stop, volanom z dvosmerno nastavitvijo pozicije in voznikovim sedežem, opremljenim z blažilcem in masažno funkcijo


Drugi pomemben dejavnik pa je bila nizka višina pragu prtljažnega prostora, ki omogoča hitrejše in lažje natovarjanje in raztovarjanje vozila. Velika prednost sta tudi velika širina stranskih vrat, ki zagotavljajo enostavno natovarjanje celo velikih predmetov in velikost nakladalnega prostora, ki nudi prostor za do šest EURO palet. Pregrada, ki deli tovorni prostor od voznikove kabine, ima vse potrebne varnostne certifikate.