Logistiko vozil zaupali podjetju Hoedlmayr logistika Slovenija

Prva polovica leta je prinesla obetavne novosti za podjetje Hoedlmayr logistika Slovenija, saj strokovnjaku za logistiko vozil s sedežem v Logatcu zdaj zaupa tudi podjetje Frey Services d.o.o. Podjetje Hoedlmayr je vodilno na področju transporta iz Italije za Slovenijo ter Bosno in Hercegovino, le-ta poteka brez kakršnihkoli težav, saj Hoedlmayr logistika Slovenija to omogoča predvsem s svojimi celovitimi storitvami pregledov pred dostavo (Pre-Delivery-Inspection-Service).

hoedlmayer-skladišče-vozil-na-sedežu-v-logatcu-4

Podjetje Hoedlmayr za podjetje Frey Services d.o.o. opravlja nekatere predhodne prevoze iz Italije (Melfi, Pomigliano d’Arco in Torino) v Logatec ter skladišči in pripravlja vozila na lastni lokaciji. Konkretno je podjetje Hoedlmayr odgovorno za avtomobilske znamke Fiat Chrysler Automobiles (FCA) za države Slovenijo, Hrvaško ter Bosno in Hercegovino, pa tudi za distribucijo novih vozil FCA v Sloveniji ter v Bosno in Hercegovino. Poleg tega podjetje Hoedlmayr Slovenija skladišči in distribuira vozila znamk Honda in Mitsubishi. Letno te storitve opravi za približno 8.000 vozil.


„Pri našem delu smo posredniki med proizvajalcem vozil in trgovcem: naše storitve na področju pregledov pred dostavo so nedvomno dragocen prispevek k naši paleti in kakovosti storitev, kar stranke tudi vidijo kot veliko dodano vrednost. Konkretno te storitve vključujejo spremljanje, izvajanje in preverjanje v skladu z vsemi potrebnimi standardi za dostavo skladiščenih vozil (vzdrževanje akumulatorja, kontrola tlaka v pnevmatikah, pranje vozil itn.) ter celotne carinske postopke“ pove Agata Kržič, direktorica podjetja Hoedlmayr logistika Slovenija, ki je ponosna na neutrudna prizadevanja svoje ekipe. „Pri tem so se kot ustrezne izkazale tudi naše nenehne naložbe v širjenje in izboljšave skladiščnih kapacitet, s katerimi si prizadevamo tudi za optimalno zaščito vozil pred točo.“