ë-Berlingo Van prihaja v prodajo

ë-Berlingo Van, drugi najbolje prodajani model svojega segmenta v Evropi, je odslej na voljo za naročilo tudi v Sloveniji.

citroen-e-berlingo-van-3

Električni pogonski sklop s 136 KM/100 kW omogoča do 275 kilometrov dosega, tako da je vozilo primerno za vsestransko uporabo izven mesta in v urbanih središčih, saj lahko uporabniki z njim opravijo vse vsakodnevne poti brez vmesnega postanka za polnjenje tekom dneva. Električna izvedenka je ohranila vse uporabne lastnosti običajnega modela Berlingo Van in ponuja 4,4 m3 uporabne prostornine, do 3,44 metra uporabne dolžine in celotno modularnost kabine Extenso®.

Poslovnim uporabnikom sta na voljo tudi prikazovalnik v višini oči in novi 10-palčni zaslon na dotik visoke ločljivosti, ki poenostavita vsakodnevna opravila. ë-Berlingo Van je namenjen zlasti malim in srednje velikim podjetjem, dostavnim službam, obrtnikom in trgovcem, ki opravljajo veliko krajših poti in potrebujejo neoviran dostop do predelov, kjer veljajo omejitve prometnega režima, kamor dostavljajo tovor. Izbor vozil ë-Berlingo Van je v Sloveniji na voljo že od 18.441,30 € brez DDV z vključeno redno promocijo, bonusom za financiranje ter subvencijo Eko Sklada  in zajema dve različni karoserijski različici (velikost M s 4,40 metra dolžine in velikost XL, ki meri 4,75 metra) in je na voljo v petih izvedenkah, med katerimi je tudi izvedenka s podaljšano kabino velikosti XL.