Dva nova partnerja za mrežo zbirnega blaga

Mreža za zbirno blago System Alliance Europe se je okrepila v Italiji in na Irskem. S 1. julijem 2019 bosta špediciji Bianchi & C. SRL s sedežem v Comu (IT) in PRL Freight Ireland Unlimited Co s sedežem v Dublinu (IE) poživili evropsko združenje za zbirno blago.

csmlkwef3481e447
System Alliance Europe združuje kompetence vodilnih srednje velikih špedicij.

Predsednik upravnega odbora System Alliance Europe, Oliver Rüter, se veseli: „Nova partnerstva kažejo na to, da smo na pravi poti. Naše sodelovanje je še vedno zelo atraktivno, saj smo se še bolj odprli navzven in tudi sicer ne razmišljamo v klasični zaprti različici.“

Predstavnika obeh podjetij Marco Zennaro (Bianchi) in Michael Kenny (PRL) sta si bila ob podpisu predpogodbe na skupščini partnerjev v Birmingham-u enotna: „S partnerstvom gremo v pravo smer. Standardi, vgrajeni v sodelovanje, nam pomagajo opazno višati nivo storitev za stranke. Poleg tega se veselimo možnosti pridobivanja novih partnerstev z udeležbo v System Alliance Europe.

Širitev prinaša kooperaciji znatno povečanje storitev. Bianchi na področju Italije opravlja prevzemno in dostavno mrežo z zajamčenimi tranzitnimi časi, PRL je vodilni logistični ponudnik na Irskem in sodeluje z vrsto priznanih strank kot popolna storitvena služba.

System Alliance Europe združuje kompetence vodilnih srednje velikih špedicij. Strankam nudijo evropsko platformo za zbirne prevoze blaga, preko svojih regionalnih partnerjev. Visoke standarde kakovosti, transparentne postopke in zanesljive transporte zagotavljajo organizacijske in informativno-tehnične smernice. Podjetje Gebrüder Weiss je uradni partner System Alliance Europe.