Doživite reli Dakar z dirkalnim tovornjakom

Renault Trucks Simulator ponuja širši javnosti priložnost, da doživi reli Dakar z dirkalnim tovornjakom Renault Trucks K520. V simulatorju je dodano novo vozno okolje, ki igralcem omogoča, da stopijo v čevlje voznikov relija in vozijo po puščavi.

Doživite reli Dakar z dirkalnim tovornjakom
Med stopnjami lahko igralci doživijo navdušenje vožnje v reliju, se naučijo spopadati z nepredvidenimi ovinki in voziti čez sipine.

To novo okolje ima pet stopenj naraščajočih težav. Med stopnjami lahko igralci doživijo navdušenje vožnje v reliju, se naučijo spopadati z nepredvidenimi ovinki in voziti čez sipine. Ko je posamezen nivo zaključen, lahko igralci tekmujejo proti štirim drugim igralcem. Nova različica aplikacije Renault Trucks Simulator je na voljo v trgovini App Store in Google Play v petih jezikih. V aplikaciji lahko vozite tudi na dolge razdalje, kjer je cilj doseči najvišjo hitrost vožnje, in hkrati porabiti čim manj goriva ter upoštevati cestnoprometne predpise. Preizkusite se lahko tudi z delom na gradbišču in v rudniku s tovornjakom Renault Trucks C ter v distribuciji za volanom tovornjaka Trucks D.