Celovita paleta električnih gospodarskih vozil

Znamka Peugeot je postala eden izmed prvih proizvajalcev, ki ponuja celovito paleto električnih gospodarskih vozil in s tem potrjuje svoj naskok na ta avtomobilski segment.

peugeotek0fbcanvascover1080x1080

Peugeot Partner že skozi več generacij žanje veliko prodajnih uspehov in je osvojil že številne nagrade, med drugimi tudi naziv Mednarodni dostavnik leta 2019 (International VAN of The Year). Od lansiranja modela v letu 1996 do danes so proizvedli že več kot 2.000.000 primerkov, ki jih tržijo v več kot 100 državah po svetu. Jeseni bo slovenskim kupcem na voljo novi, elektrificirani Peugeot e-Partner, ki se odlično znajde v najrazličnejših situacijah in je primeren za vse poklice. Ponuja delovno okolje, ki poenostavi vsakodnevna opravila in ima vgrajeno tehnologijo, kot je na primer digitalni Peugeot i-Cockpit®, poleg tega pa omogoča tudi dostop do mestnih središč brez vsakršnih omejitev. Peugeot e-Partner se ponaša z: dosegom, ki omogoča do 275 kilometrov po preizkusnem postopku WLTP (v fazi homologacije), dvema dolžinama (standardna in podaljšana), dvema karoserijskima različicama: furgon (največ 3 sedeži) in podaljšano kabino (največ 5 sedežev), vlečno zmogljivostjo do 750 kg in do 800 kg dovoljene obremenitve, nakladalna prostornina pa je enaka kot pri izvedenki z motorjem na notranje zgorevanje: do 4,4 m³. 

Nova ponudba v segmentu kompaktnih furgonov

Peugeot Expert v segmentu kompaktnih furgonov predstavlja novo ponudbo z motorjem na 100 % električni pogon. Enostavnejša vožnja po mestu po zaslugi 100 % električnega pogona (brez vibracij, hrupa, prestavljanja, neprijetnih vonjav ali emisij CO2) in vedno prisotne možnosti za dostop do večine pokritih parkirišč (omejitev višine na 1,90 metra). Z novim vozilom Peugeot e- Expert bodo poklicni uporabniki še bolj enostavno in udobno opravljali svoje vsakodnevne naloge brez čisto nobenih omejitev glede nakladalne prostornine opreme: dostop s polnimi rokami, sedežna klop za tri potnike Moduwork, Visiopark 1. Poleg e- Experta znamka Peugeot nadgrajuje tudi največjega med lahkimi gospodarskimi vozili, ki bo koncem leta na voljo tudi v 100% električni različici, Peugeot e-Boxer. E-Boxer je odličen primer moči izbire v izboru gospodarskih vozil in ponuja: dve stopnji dosega, ki omogočata do 340 kilometrov po homologacijskem preizkusnem postopku WLTP (v fazi pridobitve homologacije), 2 kapaciteti baterije: 37 kWh in 70 kWh, 4 dolžine in 3 višine, dovoljena obremenitev: do 1.890 kg (odvisno od izvedenke), nakladalna prostornina pa je enaka kot pri izvedenki z motorjem na notranje zgorevanje: do 17 m3.

Z novim Peugeot e-Boxer se našim poklicnim uporabnikom ne bo treba odreči niti uporabnim zmogljivostim, niti modularnosti in niti posebnim predelavam, poleg tega pa bodo lahko brez vsakršnih omejitev vstopili v mestna središča.

Celotna pleta lahkih gospodarski vozil Peugeot nudi vse originalne lastnosti vozil Peugeot, brez nobenih kompromisov in z ničnimi emisijami.

Fotogalerija