Daily Blue Power z novo nagrado

Prodajni program IVECO Daily Blue Power je bil na Danskem s strani žirije strokovnih novinarjev (Motorjournalistternes Klub Danmark), zveze avtomobilskih novinarjev, na sejmu Vestfyn Trækker, ki imenovan za kombi leta 2018.

GVL 2018
GVL 2018

Člani žirije so na test odpeljali 15 vozil, ki so tekmovali za naslov. Od sredine maja so kombije pretežno testirali na testnih cestah in javnih cestah z in brez tovora. Na podlagi svojih izkušenj z vozili so izbrali ožji seznam petih finalistov, ki so opravili nadaljnje teste. Iveco Daily Blue Power je zmagal s 52 točkami, 15 točk pred drugim zasledovalcem, zaradi svoje okoljske uspešnosti, odličnega delovnega okolja in mirnega delovanja. Daily Blue Power prodajni program je namenjen dostavi v urbanih območjih in kot najnovejša predstavitev v priznani družini Daily, ki letos praznuje 40. obletnico.

Daily Blue Power je že prejel nagrado "International Van of the Year 2018", "Sustainable Truck of the Year 2018" v kategoriji kombi in "Light Industrial Vehicle of the Year 2018" v Španiji.