Brezskrbno po Skandinaviji z DKV Mobility

Družba DKV Mobility, eden vodilnih ponudnikov storitev mobilnosti v Evropi, in družba Tolltickets, eden vodilnih ponudnikov evropskih cestninskih storitev, sta nedavno napovedala obnovitev partnerstva. Stranke družbe DKV Mobility lahko sedaj z rešitvijo One-Box družbe Tolltickets uporabljajo skandinavsko cestninsko mrežo ter enostavno in udobno brez ustavljanja prevozijo cestninske postaje.

dkv1a

Stranke družbe DKV Mobility imajo koristi od celovite rešitve s ponudbo, ki omogoča dostop do cest, mostov in trajektov na Norveškem ter mostov Öresund in Störebelt na Švedskem in Danskem. "DKV Mobility že ima širok portfelj lastnih naprav OBU in naprav OBU drugih proizvajalcev. S to rešitvijo smo v korist naših strank ponudbi dodali privlačno komponento za Skandinavijo," pravi Jérôme Lejeune, generalni direktor za cestnine pri DKV Mobility. "Veselimo se dragocenega partnerstva z družbo Tolltickets, s katerim bomo našim strankam v Skandinaviji omogočili še prijetnejšo izkušnjo vožnje, saj jim bomo prihranili čas pri vožnji skozi cestninske postaje."


Quentin Couret, operativni direktor družbe Tolltickets, dodaja: "To je za nas veliko priznanje. Naša agilna organizacijska struktura in filozofija reševanja problemov nas vsak dan spodbujata k razvoju prilagojenih rešitev za naše partnerje in stranke. Veselimo se uspešnega sodelovanja z družbo DKV Mobility."

Več o DKV BOX SCANDIC