Bosta Iveco in Hyundai skupaj razvijala nove tehnologije?

Skupina Iveco in Hyundai Motor Company sta podpisala memorandum o soglasju. Namen je raziskati možna področja sodelovanja, ki zajemajo tehnologijo vozil, skupno nabavo in dobavo surovin.

hyundai

Podpis je potekal v prostorih podjetja Hyundai Motor Company, glavni udeleženci podpisa pa so bili Gerrit Marx, izvršni direktor skupine Iveco; Marco Liccardo, direktor za tehnologijo in digitalno tehnologijo skupine Iveco; Jaehoon Chang, predsednik in izvršni direktor Hyundai Motor Company; in Martin Zeilinger, izvršni podpredsednik in vodja tehničnega oddelka za razvoj gospodarskih vozil pri Hyundai Motor Company.


Memorandum o soglasju je predhodni korak pri ocenjevanju potenciala obeh skupin za sodelovanje na področju tehnologije in platform. Področja možnega skupnega interesa se nanašajo na električne pogone in platforme, vključno s sistemi gorivnih celic, avtomatizacijo in povezljivostjo gospodarskih vozil.

Podpis sporazuma je nadaljnji korak na področju neodvisnih strategij skupine Iveco in Hyundai Motor Company, namen pa je ustvarjanje vodilnih inovativnih rešitev v današnjem, hitro spreminjajočem se okolju.