Bili smo na slovenski predstavitvi MAN TGE

MAN z modelom TGE vstopa prvič na področje kombijev – proizvodnja je stekla aprila, le en mesec prej pa se je začela tudi uradna prodaja. Z novim TGE je MAN na "kolesa" postavil lahko gospodarsko vozilo, katerega je sedaj tudi uradno uzrl slovenski trg. In na predstavitvi smo bili prisotni tudi mi.

Bili smo na slovenski predstavitvi MAN TGE

MAN je s ponudbo od 3,0 t do 44 t napredoval v celovitega ponudnika za vsako transportno nalogo. Z novim TGE je so prenesli dobro vpeljan način poslovanja s tovornjaki na področje kombijev. Kot poudarjajo vodilni predstavniki slovenskega podjetja je v ospredju vedno iskanje najboljših možnosti za stranke.

Kot je dejal Claus Wallenstein so pred predstavitvijo novega modela TGE pošteno prevetrili servisne delavnice in vse osebje tudi strokovno usposobili. V posebej usposobljenem in izobraženem osebju bodo tako stranke vedno našle ustreznega sogovornika. Dolgoletne izkušnje ter odlično sodelovanje s številnimi izdelovalci nadgradenj pa sta prav tako samoumevna kot tesno sodelovanje s ključnimi strankami. Pri MAN-u ocenjujejo, da bodo ciljne stranke predvsem iz segmenta logistike in gradbeništva, kupci za lahki "tovornjaček" družbe MAN Truck & Bus pa se bodo našli tudi med obrtniki in prevozniki potnikov, ki imajo posebne zahteve.

Več o predstavitvi novega modela MAN TGE si lahko preberete v prihajajoči številki revije Transport & Logistika. 

Fotogalerija