AirSave je sedaj povezan s telematiko

BPW sedaj ponuja komplet telematike AirSave, ki omogoča daljinsko spremljanje tlaka v pnevmatikah v realnem času. Enostavno se ga poveže z enoto telematike priklopnika.

bpw28.08.205848
BPW nudi dve leti garancije na sistem AirSave, medtem ko upravljavcem vozil s partnerskim servisnim paketom BPW nudijo popolno vzdrževalno službo.

Že nameščene sisteme AirSave je mogoče enostavno opremiti s sistemom telematike. Podatke o pnevmatiki je mogoče dobiti kadar koli - na primer preko portala Cargofleet 3 ali preko aplikacije, ki jo uporablja voznik. Sistem dispečerje in ostale prejemnike samodejno obvesti preko aplikacije, spletnega portala, e-pošte ali SMS-a, takoj, ko zazna spremembe tlaka. Praktične alarmne funkcije zagotavljajo, da lahko v primeru predrte pnevmatike ali katere druge težave pravočasno stopite v stik s servisno delavnico in s tem preprečite nastanek hujših poškodb. BPW in idem telematika ponujata tudi prednosti v zvezi z delovanjem in vzdrževanjem. BPW nudi dve leti garancije na sistem AirSave, medtem ko upravljavcem vozil s partnerskim servisnim paketom BPW nudijo popolno vzdrževalno službo.