Ukrajinsko transportno podjetje Trans-Service-1 LTD je pri zastopniku MAN Truck & Bus iz Ukrajine naročilo 50 novih tovornih vozil MAN TGX 18.460 Euro 6. To je za zastopnika MAN Truck & Bus iz Ukrajine največje naročilo do danes.

V letu 2017 je podjetje Trans-Service-1 posodobilo svojo floto s 50 MAN TGX 18.440 vozili in po približno 18 mesecih uporabe je njihovo vodstveno ekipo navdušila učinkovitost in zanesljivost teh vozil, tako da so se odločili še za nakup dodatnih dodatnih 50 MAN TGX 18.460 vozili z Euro 6 motorjem.

Polpriklopniki s 460 KM so še posebej varčni, saj so opremljeni z sistemom EfficientLine 3 z opremo Aero spoiler in s funkcijo EfficientRoll. Prilagodljivi tempomat (Adaptive Cruise Control - ACC) in napredni sistem za zaviranje v sili (EBA2) zagotavljata varno vožnjo. Voznikov sedež, kot tudi prenovljena notranjost kabine (ki je na voljo od leta 2018), ponuja vozniku visoko udobje pri delu. V povezavi z navigacijsko funkcijo, multimedijski sistem MAN Media Truck Advanced s svojim velikim, 7-palčnim barvnim zaslonom zagotavlja enostavno uporabo avtoradija in prostoročnega telefonskega sistema. To dopolnjujejo številne druge koristne multimedijske aplikacije, ki jih voznik potrebuje pri svojem vsakodnevnem delu. Ker bo Trans-Service-1 uporabljal ta vozila za prevoz sončničnega olja, za ta namen prihaja tudi navedena oprema za nevarno blago.

Danes je Trans-Service-1 LTD eno vodilnih logističnih podjetij v Ukrajini. Zaradi povečanega povpraševanja po prevoznih storitvah, se je Trans-Service-1 LTD razvil v samostojno poslovno panogo, ki ima v lasti floto 600 vozil in ponuja prevozne storitve s specializiranimi cisternami, prekucniki in prikolicami s ceradami.