Vozite na dolge razdalje? Za optimalno pot poskrbi sodoben akumulator

Vgradnja dobrega akumulatorja bo poskrbela tudi za najbolj zahtevno uporabo vašega tovornjaka, brez poškodb zaradi globokega praznjenja. Za sodoben akumulator, ki poskrbi za več kot samo zagon motorja, se obrnite na Petrol, kjer za vaš vozni park poskrbijo v celoti.

varta
Vozite na dolge razdalje? Za optimalno pot poskrbi sodoben akumulator

Brez iztrošnje ali pogostega kvarjenja

V Petrolu so v svojo veleprodajno ponudbo akumulatorjev nedavno vključili akumulatorje VARTA® ProMotive AGM, s povsem novo tehnologijo. Ta je namenjena tovornjakom, kjer se vozniki na dolgih poteh s podaljšanimi postanki soočajo s precejšnjimi obremenitvami akumulatorja.

Akumulator VARTA® ProMotive AGM, posebej razvit za sodobne tovornjake z veliko dodatne opreme, poskrbi za veliko več kot le zagon motorja, povedo v Petrolu. Je edini akumulator, ki zmore zadostiti še tako električno potratnim funkcijam, brez poškodb zaradi globokega praznjenja. Z njegovo namestitvijo boste dosegli ne le šestkrat daljšo življenjsko dobo kot pri običajnih akumulatorjih, ampak tudi manjše skupne stroške lastništva ter največjo raven udobja v voznikovi kabini – pomembna konkurenčna prednost v industriji, kjer je voznike vedno težje zadržati!


Tudi vrhunske pnevmatike, motorna olja in več

V Petrolu pa se ponudba ne končna pri akumulatorjih. Mreža preverjenih dobaviteljev po celotni Sloveniji zagotavlja, da vam lahko v podjetju ponudijo celovit nabor izdelkov za gospodarska vozila, vključno s pnevmatikami, motornimi olji, avtokozmetiko in več. 

Tako lahko svoj vozni park okrepite z naborom Petrolovih vrhunskih motornih olj najnovejše generacije za vse vrste osebnih in gospodarskih vozil, izbirate pa lahko tudi med izjemno ponudbo kakovostnih pnevmatik, ki poklicnim voznikom omogočajo ekonomično in varno vožnjo. Petrol med drugim zastopa znamke Hankook, skupino Goodyear, Michelin in Goodride. Pnevmatike lahko tudi poslovni uporabniki naročite kar prek spleta. In brez skrbi: za brezhibno storitev in strokovno pomoč bo poskrbel lokalni Petrolov predstavnik.