Volvo FH, v katerem ne boste nič pogrešali

Konec avgusta prihaja poseben model volva FH. »Limited Edition Triple-Sieger« bo opremljen z dvojno sklopko I-Shift DC, Volvovim Dynamic Steeringom in dolgim seznamom dodatne opreme, ki bo se olajšala že tako naporno delo.

Volvo FH, v katerem ne boste nič pogrešali

Specifikacijo dodatne opreme je izbrala skupina 50 mladih voznikov in sicer v okviru natečaja Young Professionals Truck Awards 2015. Volvov model FH je skupina mladih voznikov izbrala kot zmagovalnega in to v vseh treh kategorijah.

Ta je voznike navdušil predvsem s svojim dvosklopčnim sistemo I-Shift DC, 500 »konjskim« motorjem in elektrohidravličnim krmilnim sistemom Volvo Dynamic Steering. Najbolje je bil FH ocenjen tudi v smislu dizajna in komfortnih dodatkov za voznika, ki jih je moč najti tudi v omenjeni različici. K temu spadajo: klimatska naprava za čas mirovanja vozila P-Park Coolm Globettroter XL kabina z udobnimi sedeži in električno nastavitvijo, usnjen volanski obroč, paket za aktivno varnost, hladilnik, mikrovalovna pečica, 19-palčni zaslon in še marsikaj drugega.