VIDEO: V Sloveniji smo ga videli prvič

MAN truck & Bus Slovenija je pripravil zanimivo predstavitev novega avtobusa MAN Lion's Coach. Prireditev, ki so jo popestrili z zanimivi vmesnimi vložki, je zaznamovala tudi predpremierna predstavitev potniškega kombija TGE.

Slovenska premiera MAN Lion's Coach

Novi MAN Lion's Coach je bil izbranim gostom in novinarskim vrstam predstavljen v Filmskem studiu Viba film, celoten dogodek pa so spremljale številne popestritve. Tako si je bilo moč ogledati vratolomne nastope akrobatske skupine Dunking Devils, ples na vrvi in zanimive video prispevke. Pri MAN-u pravijo, da bodo stranke z novim modelom več kot zadovoljne. Prenovljena notranjost in slogovno dovršena zunanjost, ki s sprednjim koncem poudarja obliko leva, na cesti ne bo ostala neopažena. Zaradi izkušenj, ki jih ima MAN kot proizvajalec klasičnih gospodarskih vozil in široke palete servisnih storitev odlikuje Lion's Coach odlična razpoložljivost in uporabnost.

Kot druga novost pa je bil na dogodku predpremierno tudi predstavljena tudi potniška različica modela MAN TGE. Ta naj bi na slovenske ceste zapeljal v prvi polovici prihodnjega leta. 

 

Fotogalerija