V Portorožu že 10. mednarodni Logistični kongres

Z našo kodo za popust TRA&LOG ugodneje na kongres! V Grand Hotelu Bernardin v Portorožu se bo od 5. do 7. aprila 2023 odvil že deseti najpomembnejši dogodek s področja oskrbovalnih verig v regiji mednarodni Logistični kongres: »Oskrbovalne verige v znanosti in praksi 2023«.

Logistični kongres
V Portorožu se bo od 5. do 7. aprila 2023 odvil že deseti najpomembnejši dogodek s področja logistike v regiji mednarodni Logistični kongres: »Oskrbovalne verige v znanosti in praksi 2023«.

Dogodek, ki se ga je samo lani udeležilo 330 udeležencev, bo to leto zbral 400 udeležencev iz 13 držav ter 30 mednarodnih in domačih strokovnjakov, organizira Slovensko logistično združenje v sodelovanju z Združenjem za promet pri GZS in ACS, Slovenskim avtomobilskim grozdom. Organizatorji tokrat napovedujejo vsebinsko najbogatejši kongres doslej.

V Portorožu se bo od 5. do 7. aprila 2023 odvil že deseti najpomembnejši dogodek s področja logistike v regiji mednarodni Logistični kongres: »Oskrbovalne verige v znanosti in praksi 2023«.

Na dogodku bo predstavljenih več kot 10 mednarodno nagrajenih primerov dobrih praks, na skupno več kot 30 izobraževalno-mrežniških dogodkih pa bodo udeleženci lahko prejeli številne informacije in ideje iz prakse za prenos znanja na lastne primere

Cilj kongresa ostaja povezati vse deležnike v panogi in v regiji ter ponuditi primere dobrih praks in znanje za dvig ambicioznosti pri poslovni, digitalni in tehnološki modernizaciji družb. Rdeča nit bosta ponovno robotizacija in avtomatizacija v logistiki, proizvodnji in transportu, s pomembno komponento celovite zelene transformacije.

Program in primeri dobrih praks 

V okviru jubilejnega kongresa bodo ustvarjalci misli strnili na 30 izobraževalnih dogodkih, zbranih v 5 glavnih plenumih s področij celovite zelene transformacije, vloge povezovanja severnojadranskih pristanišč v skupnost »NAPA«, robotizacije in avtomatizacije v proizvodnji in logistiki, dobrih praks energetskega managementa v podjetjih in optimizacije in digitalizacije v transportu.

Svoje primere dobrih praks bodo predstavljala znana slovenska in tuja podjetja, kot na primer MC Sonae, PACCOR - del Faerch Groupa, PETROL d.d., SmartCargo d.o.o., Adria Kombi d.o.o., Sledenje d.o.o., Swarco Lea d.o.o., MOSOLF Transport Solutions GmbH, Bergfreunde GmbH, AutoStore System GmbH, Airnamics d.o.o., TPV Automotive, CEVA Logistics, Routescanner.com in drugi. Zadnji dan kongresa pa bo potekal tudi t.i. Research day, kjer bodo udeleženci lahko bolj obširno spoznali razvojno-raziskovalne dosežke slovenskih fakultet.

Več na https://logisticnikongres.si/