Spletni portal DarsGo že deluje

Spletni portal DarsGo že deluje in omogoča registracijo podjetij ter naročilo DarsGo medijev za vozila, ki presegajo največjo dovoljeno maso 3.500 kilogramov.

Spletni portal DarsGo že deluje

Ti bodo od 1.4.2018 dalje obvezni za plačevanje cestnine oziroma uporabo slovenskih avtocest in hitrih cest. Postopek je enostaven, naročene DarsGo medije pa vam bodo po plačilu administrativnih stroškov izdaje medijev (za vsak posamezen medij ti stroški znašajo 10 EUR) brezplačno poslali po pošti. DarsGo medije je mogoče pridobiti tudi osebno na DarsGo servisih v Ljubljani (naslov Grič 54), na počivališčih Maribor, Lopata in Grabonoš ter na mejnih prehodih Obrežje, Gruškovje in Fernetiči.

Pri Darsu svetujejo, da si DarsGo medije zagotovite čim prej in prehod z obstoječega cestninskega sistema na nov način cestninjenja, ki se bo zgodil 1.4.2018 ob polnoči, dočakate ustrezno pripravljeni. S tem se boste izognili morebitnim neprijetnostim zaradi povečanega povpraševanja po DarsGo medijih, ki ga pričakujemo v naslednjih mesecih.

Če želite pridobiti večje število naprav DarsGo, pokličite Klicni center na telefonsko številko 01 518 8 350, ali pišite na elektronski naslov info@darsgo.si, kjer boste dobili vse potrebne informacije, kako to opraviti hitro in enostavno.