Spletna stran za dodatno opremo

IVECO je predstavil spletno stran, ki je namenjena obsežni ponudbi dodatne opreme za celotno paleto vozil IVECO. Nova spletna stran je zasnovana z uporabniku prijazno navigacijo in sodobnim, čistim vmesnikom. Njegov koncept in struktura sta usklajena z novo spletno stranjo blagovne znamke, da zagotovi brezhibno uporabniško izkušnjo.

Iveco dodatna oprema
Iveco dodatna oprema | Foto: Iveco

Spletna stran vsebuje celotno ponudbo več kot 500 dodatkov, zasnovanih za vsa vozila IVECO, od lahkih do srednjih in težkih razredov. Ponudba dodatne opreme se nenehno posodablja, najnovejše predstavitve pa je enostavno najti v posebnem delu spletnega mesta.

Za vsako dodatno opremo bodo kupci našli vse podrobnosti, potrebne za premišljeno odločitev o nakupu: jasno navedbo modelov vozil IVECO, s katerimi je združljiva, in vse tehnične podrobnosti – od dimenzij do materialov, iz katerih je izdelana. Če stranka potrebuje več informacij ali pomoč pri izbiri, se lahko preprosto obrne na svojega prodajalca prek kontaktnega obrazca, do katerega dostopa s preprostim klikom na povezavo.

Iveco dodatna oprema

Nova spletna stran, namenjena dodatkom IVECO, je bila predstavljena v angleščini, italijanščini, francoščini, španščini in nemščini in bo uvedena v skupno 15 jezikih, da bo pokrila večino evropskih držav. Na voljo je na naslovu: www.iveco-accessories.com.