Slychain konferenca v Zagrebu

Poleg strokovnih predavanj, ki bodo opozarjala na potenciale, ki jih poslovnim subjektom prinaša uspešno upravljanje oskrbovalne verige, bo konferenca omogočila tudi kratka srečanja preko posebne mrežne platforme.

Slychain Zagreb
Slychain Zagreb | Foto: Slychain

V organizaciji specializirane Supply Chain platforme Slychain bo 14. septembra 2023 v Zagrebu potekala ekskluzivna konferenca in delavnica Supply Chain Executive Masterclass za managerje, stratege in operativce s področja oskrbovalnih verig.

Thorsten Mebs, direktor za trajnost oskrbovalnih verig pri Tata Consultancy Services, Bram Desmet, izvršni direktor, profesor in avtor strokovnih knjig iz Solventure, nato Luke Kerr, direktor operacij skupine pri Solent Group, Willem Jan Beerthuis, podpredsednik oddelka Logistics & Services pri podjetju Bekaert in Nicolas Vandeput, svetovalec, trener in avtor iz podjetja SupChains, so znana imena iz sveta oskrbovalnih verig, ki bodo vsak posebej izpostavili vidike, ki so ključni za uspešno vodenje tega strateškega segmenta poslovanja.

"14. septembra letos v Zagreb prihajajo priznani mednarodni strokovnjaki s področja trajnosti, strategije in transformacije poslovanja oskrbovalnih verig, nabave logističnih storitev, upravljanja zalog ter načrtovanja prodaje in poslovanja. Toliko znanja in izkušenj s področja logistike in oskrbovalnih verig v enem dnevu na enem mestu v Zagrebu na Hrvaškem, predstavlja odlično priložnost, ki bi jo morali izkoristiti operativci vseh podjetij, ki jim je oskrbovalna veriga pomembna za njihovo poslovanje," je povedal Goran Vranar, ustanovitelj in organizator platforme Slychain.

Slychain Zagreb

Nov pristop k mreženju

Po vzoru podobnih mednarodnih dogodkov bodo udeleženci konference prvič na Hrvaškem imeli možnost opraviti več krajših srečanj do 15 minut v predvidenem dvournem bloku.

"Vsak udeleženec konference bo dobil dostop do posebne mrežne platforme, ki bo omogočala do šest srečanj s priznanimi menedžerji oskrbovalnih verig, logistike in tehnologije iz vodilnih podjetij iz Hrvaške in regije. Srečanja so neobvezna in vsak udeleženec se sam odloči, ali se bo udeležil in sprejel povabilo druge strani, vsekakor pa ne želite zamuditi tega novega pristopa k mreženju in prepričani smo, da bo to velik vrhunec konference!" je poudaril Vranar.

Vranar dodaja, da naj bi oskrbovalna veriga ponujala največ možnosti za doseganje prihrankov pri poslovanju in izboljšanje operativne učinkovitosti, zato je izrazil prepričanje, da bo ta prestižni mednarodni dogodek zanimiv tako za specializirane logiste kot za maloprodajna in proizvodna podjetja.