Scania tik pred razkritjem svoje nove generacije tovornjakov

23. avgusta bo Scania razkrila prve enote, zasnovane za evropski segment prevozov na dolge razdalje, ter tako začela s predstavitvijo nove generacije tovornjakov. Predstavitev bo tudi prva javna predstavitev Scaniine do zdaj največje investicije v nove izdelke in storitve, ki sovpada s praznovanjem Scaniine 125. obletnice.

Scania tik pred razkritjem svoje nove generacije tovornjakov

Scania svojo novo ponudbo predstavlja v več fazah, a z jasno osredotočenostjo na različne industrije in segmente strank ter s skrbno načrtovanim programom, kjer bo vzporedno za prodajo na voljo Scaniina trenutna in visoko cenjena generacija tovornjakov. Postopna predstavitev nove generacije se bo začela z uporabami za tovornjake v evropskem segmentu prevozov na dolge razdalje in kasneje nadaljevala z dodatnimi različicami tovornjakov.

Skupni imenovalec je Scaniin razvoj širokega spektra prilagojenih izdelkov in storitvenih rešitev, ki pomagajo pri zmanjševanju stroškov delovanja in vzdrževanja ter povečujejo čas delovanja vozila.

Scania si prizadeva prevzeti vodilno vlogo na področju trajnostnega transporta, kjer bosta partnerstvo in digitalizacija igrala čedalje bolj pomembno vlogo. Trajnost je eno izmed gesel prihajajoče predstavitve, saj bo trajnost v prihodnosti ključna za konkurenčnost Scanie in njenih strank kot tudi strank slednjih.

"Smo v zadnji fazi priprav prodaje in storitvene mreže kot tudi evropskih proizvodnih enot. Trenutno ne dajemo več nobenih dodatnih informacij o mnogih inovacijah, ki jih imamo pripravljene, vendar sem prepričan, da se bo o tem, kar bo Scania razkrila 23. avgusta, govorilo še dolgo potem - znotraj in zunaj industrije," pravi Christian Levin, izvršni podpredsednik trženja in prodaje.