Scania odprla servis v Kranju

Scania Slovenija je odprla novo servisno delavnico v Kranju, ki se nahaja na naslovu Struževo 89, 4000 Kranj. Ta razširitev predstavlja pomemben korak v zavezanosti k zagotavljanju kakovostne storitve strankam.

Scania servis Kranj
Scania servis Kranj | Foto: Scania

Strateško pozicionirana delavnica se nahaja v neposredni bližini AC izvoza Kranj zahod, natančneje v poslovni coni Polica – v poslovni stavbi partnerja, podjetja Dacar d.o.o. Gre za sodobno opremljen servis, ki je v skladu z vsemi standardi Scanie, za obravnavo naraščajočega števila tovornih vozil v prometu in bo zagotavljal nemoteno nadaljevanje izvajanja servisnih storitev v regiji.

Scania servis Kranj

Delavnica v Kranju se ponaša z najnovejšimi zmogljivostmi, ki omogočajo sočasno vzdrževanje vsaj šestih tovornih vozil in vključuje dobro založeno skladišče z rezervnimi deli. Servisno osebje, ki je temeljito usposobljeno in izkušeno za vzdrževanje ter popravilo tovornih vozil Scania in prikolic, zagotavlja najvišjo raven oskrbe.

Scania servis Kranj

Servisna delavnica v Kranju je odprta od ponedeljka do petka, od 8.00 do 16.00 ure, v nadaljevanju pa se bo obratovalni čas prilagodil potrebam partnerjev.

Scania servis Kranj

Fotogalerija