S kartico DKV udobno in brez skrbi po Evropi

Kartica podjetja DKV Mobility zagotavlja dostop do brezgotovinske oskrbe z gorivom in drugih z vozili povezanih storitev. Sprejemajo jo na kar 67.000 bencinskih črpalkah partnerskih podjetij v več kot 50 državah po vsej Evropi, vključno s servisi za oskrbo z alternativnimi gorivi. Namenjena je podjetjem, ne glede na velikost in sestavo njihovega voznega parka.

DKV
S kartico DKV udobno in brez skrbi po Evropi

Široka uporaba kartice DKV prinaša številne prednosti:

  • brezgotovinsko plačilo goriva,
  • nadzor nad porabo, brez zapletenega zbiranja papirnih računov, kar olajša knjigovodstvo,
  • oskrba z dizelskim gorivom po ugodnih cenah (v Španiji, na primer, v mreži ponudnika Andamur),
  • brezgotovinsko plačevanje cestnin
  • brezgotovinsko plačevanje blaga in storitev, kot so pranje vozil, parkirnine, pomoč v primeru okvare in še več.

Upraviteljem voznih parkov omogoča preprost pregled porabe in vpogled po spletu, hkrati pa ponuja številne varnostne funkcije za preprečevanje zlorab, vključno z možnostjo blokiranja in nastavitvijo omejitev. V primeru izgube kartice le-to preprosto blokirate in naročite novo. 

S funkcijo hitrega vračila DDV kartica DKV prispeva k likvidnosti vašega podjetja.

Kartica DKV je brez pristopnih stroškov, brez letne pristojbine, brez zahtev po minimalnem prometa. Če je še nimate, je zdaj pravi čas, da jo naročite in izkoristite vse njene prednosti.

Kartico DKV izdaja mednarodno podjetje DKV Mobility s sedežem v Nemčiji, ki upravlja vodilno evropsko platformo, namenjeno poslovnim uporabnikom za plačila in rešitve na cesti.

DKV Mobility ima predstavništvo tudi v Sloveniji, ki slovenskim strankam zagotavlja podporo v slovenskem jeziku. Na primer ob najnovejši uvedbi novih cestninskih dajatev v Nemčiji, ki so odvisne od razreda izpustov CO2, ima DKV Mobility Slovenia odgovore na vaša vprašanja. 

You drive, we care.

https://www.dkv-mobility.com/sl/