Prvi Shell Café v Sloveniji

Bencinski servis 'Shell Fram' v Sloveniji ob eni izmed najbolj obremenjenih avtocest v Sloveniji je dobil nov videz. Podjetje znotraj modernizirane prodajalne odpira svoj prvi Shell Café v tej državi, s čimer širi obseg storitev, ki jih nudi svojim strankam v Sloveniji.

Shell Fram
Shell Fram | Foto: Shell

Shell Café ponuja dve različni vrsti barista kav, pecivo, sendviče, hotdoge in piščanca na žaru. Poleg tega imajo kupci na voljo šest točilnih mest za osebna vozila in deset visokotlačnih točilnih mest in namensko parkirišče za tovornjake. Ključna lokacija Shellove evropske mreže, bencinski servis ‘Shell Fram‘, ki že deset let deluje na avtocesti A1 v bližini avstrijske, madžarske in hrvaške meje, bo zdaj pričakala svoje stranke s prenovljenim, sodobnim videzom. 


Stranke lahko hkrati točijo šest avtomobilov in 10 tovornjakov, obnovljena je bila z več kot 280 kvadratnimi metri prodajalne ob upoštevanju pomembnih okoljskih vidikov, pri čemer sta bili nameščeni energetsko varčna razsvetljava in hladilna oprema v prodajalni. Zaradi pomembnih tranzitnih poti in velikega števila domačih in mednarodnih turistov in voznikov v regiji Shell ne zagotavlja le objektov za oskrbo z gorivom, ampak je zaradi koncepta, ki ga uvaja novi pristop, mogoče ob hitrem postanku kupiti tudi hrano in pijačo in uporabiti druge storitve, kot so prenovljene in udobnejše sanitarije za voznike. V luči spreminjajočih se trendov v mobilnosti je bilo ugotovljeno, da bodo stranke v prihodnosti verjetno porabile veliko več časa na bencinskih servisih. 


Shell je zato svoje dolgoletne izkušnje s prodajo kave upošteval pri uvajanju nove blagovne znamke Shell Café na več evropskih trgih, vključno s Slovenijo. Prostorni Shell Café, ki se je pravkar odprl na več kot 280 kvadratnih metrih, ponuja baristo kavo mehke teksture, ki jo je mogoče izbrati izmed dveh okusov; stranke lahko uživajo tudi okusne pakirane sendviče, že popularni hotdog in piščanca na žaru. Na podlagi novih storitev bencinskega servisa želi Shell potnikom služiti kot priljubljeno počivališče in mesto za srečanja.


Fotogalerija