Prihaja razred T

Prostor za vso družino z do tremi otroškimi sedeži na zadnji klopi. Veliko prtljažnega prostora za ljubitelje prostega časa in športa. Drsna vrata pa omogočajo preprost in udoben dostop. To je novi razred T, ki bo razširil Mercedesovo ponudbo.

Mercedes razred T
Mercedes razred T | Foto: Daimler

Mercedes-Benz z novim razredom T prinaša udobje v segment majhnih dostavnikov, hkrati pa ponuja vstop v svet znamke z zvezdo vsem, ki potrebujejo veliko prostora. Ta popolnoma nov model združuje večnamenskost in ogromno prostora z vrhunsko stopnjo opreme: naj bo to serijski infotainment sistem MBUX in električna parkirna zavora, opcijska 17-palčna platišča iz lahke zlitine, KEYLESS-GO, ambientalna osvetlitev, ali celo oblazinjenje sedežev iz umetnega usnja - novi razred T se ponaša z raznoliko ponudbo opreme v svojem segmentu. 

Zaradi bogate serijske varnostne opreme, vključno s sedmimi zračnimi blazinami in številnimi sistemi za pomoč pri vožnji, je najsodobnejši in zanesljiv spremljevalec za družine in ljubitelje aktivnega prostega časa ter tudi podjetnike. Razred bo bo na voljo z dizelskim 1,5 litrskim motorjem in bencinskim 1,4 litrskim, razpon moči pa sega od 95 do 131 konjskih moči. Pri dizelskih in zmogljivejšem od bencinskih je opcijsko mogoče izbrati tudi sedem stopenjski samodejni menjalnik z dvojno sklopko DCT. Cene za novinca naj bi se začele pod tridesetimi tisočaki.

Fotogalerija