Prevoznikom do 25 € povračila za nakup tovornih pnevmatik Goodyear in Dunlop

V marcu in aprilu 2024 Goodyear nagrajuje prevoznike z 10 € do 25 € povračila za vsak nakup izbranih* novih cestnih (OnRoad) tovornih pnevmatik za vodilno in pogonsko os ter prikolico blagovne znamke Goodyear in Dunlop v dimenziji 17,5", 19,5" in 22,5"; ter za nakup obnovljenih pnevmatik.

Goodyear
Prevoznikom do 25 € povračila za nakup tovornih pnevmatik Goodyear in Dunlop

Seznam prodajnih partnerjev in seznam pnevmatik po dimenzijah in dezenih, ki so vključene v promocijo, ter višina nagrade za posamezno pnevmatiko, je dostopen v Pravilih in pogojih promocijske kampanje „MyGoodyear marec in april 2024“, ki so objavljeni na spletnem mestu www.MyGoodyear.eu.

Za prejem povračila je treba nakupe pnevmatik registrirati na spletnem mestu www.MyGoodyear.eu najkasneje do 22. 5. 2024. Za sodelovanje in več informacij o promociji MyGoodyear obiščite www.MyGoodyear.eu.

Vsak nakup izbranih tovornih pnevmatik v obdobju 1. 3. – 30. 4. 2024 prevoznikom prinaša*:

Goodyear in Dunlop 2

*Seznam prodajnih partnerjev in seznam pnevmatik po dimenzijah in dezenih, ki so vključene v promocijo, ter višina nagrade za posamezno pnevmatiko, je dostopen v Pravilih in pogojih promocijske kampanje „MyGoodyear marec in april 2024“, ki so objavljeni na spletnem mestu www.MyGoodyear.eu.