Prenovljeni modeli T, C in K

Pri Renault Trucks so se za najavo prenove svojih modelov iz serij T, C in K odločili izbrati nekoliko nenavaden način. Namesto z novinarsko predstavitvijo so novosti napovedali kar preko priljubljene računalniške igre Euro Truck Simulator 2.

01-680x383_1

Če boste želite preizkusiti novo ergonomijo vozniškega sedeža - sprva virtualno - in spoznati udobje vozil Renault Trucks T in T High Evolution v mestu, na podeželskih cestah ali avtocestah, se boste morali preprosto prijaviti v računalniško videoigro Euro Truck Simulator 2, ki ima več kot 9 milijonov igralcev po vsem svetu.

To je najobsežnejša prenova po predstavitvi modelov leta 2013. Pri Renault Trucks pravijo, da so znatno izboljšal tako udobje med vožnjo kot udobje bivanja v vozilu, prav tako so veliko pomena namenili varnosti za voznike in udeležence v prometu. Izboljšana je produktivnost, znižana poraba goriva in emisije CO2. Obenem pri Renault Trucks tudi razpisujejo mednarodno tekmovanje v igri Euro Truck Simulator 2. Igralci so vabljeni, da s pomočjo konfiguratorja igre ustvarijo in uporabijo svoj dizajn za Renault Trucks T High Evolution. Ekipe Renault Trucks Design Hall izberejo najboljši dizajn in ga prenesejo v pravo vozilo. Za tekmovanje, ki je žal na voljo samo v angleščini ali francoščini, kliknite tukaj

Naslednji video pojasnjuje, za kaj gre: 


Fotogalerija