Prenovljeni bencinski servis OMV v Slovenskih Konjicah znova odprt

Prenovljeni bencinski servis gostom v svoji ponudbi nudi visoko kakovostna goriva iz družine MaxxMotion, in sicer premium gorivo MaxxMotion 100 plus, ki kot 100-oktansko gorivo dosega najvišjo kakovost po mednarodnih standardih, ter dve visokokakovostni gorivi OMV MaxxMotion 95 in OMV Sprint Diesel.

prenovljeni-bencinski-servis-omv-v-slovenskih-konjicah.
prenovljeni bencinski servis omv v slovenskih konjicah.

Od sedaj naprej pa bodo gostje lahko uživali tudi v sveži gastronomski ponudbi VIVA. S ponudbo VIVA OMV na svojih bencinskih servisih ustvarja poseben občutek doma, k čemur pripomore predvsem kava VIVA Café, pripravljena s strani izkušenih barist. Kavna blagovna znamka VIVA Café se ponaša s certifikatom pravične trgovine FAIR TRADE, ki pridelovalcem kave zagotavlja pravično plačilo in ustrezne delovne razmere. 

Ob tem lahko gosti uživajo v vedno svežih pekovskih izdelkih in posebnih osvežilnih napitkih ter prigrizkih blagovne znamke VIVA. Gostje lahko med posebnimi izdelki blagovne znamke VIVA izbirajo med različnimi okusi vitaminskih vod in čajev, ledenih kav in prigrizkov VIVA, ki napolnijo z energijo ter ponudijo dodaten zagon. VIVA izdelki so pripravljeni na podlagi zdravih sestavin, brez dodanih sladkorjev in umetnih dodatkov, pri čemer želi OMV slediti željam svojih gostov. 

Gostom je na voljo tudi koriščenje storitev pod okriljem t.i. Multi točke, kar zajema možnost plačevanja položnic, polnjenja prenosnega telefona, vplačevanja športnih stav, nakupa vstopnic za prireditve in še mnogo več.

V skladu s svojo filozofijo WE CARE MORE bo OMV tudi v Slovenskih Konjicah na prvo mesto postavljal svoje goste in obenem zagotavljal kakovostne storitve ter izdelke. V Sloveniji je na voljo 108 bencinskih servisov OMV, od tega jih kar 48 gostom nudi ponudbo VIVA. Poleg tega ima OMV Slovenija tudi pet Eurotruck bencinskih servisov brez osebja, namenjenih izključno transportnemu prometu.

Fotogalerija