Pravi heroji sedijo v kabinah tovornjakov

Pravi heroji v tem obdobju ste prav gotovo poleg zdravstvenih delavcev, policije, zaposlenih v trgovinah tudi vozniki tovornih in dostavnih vozil. In seveda vsi tisti, ki skrbite, da procesi transporta in logistike potekajo kar se da nemoteno.

Pravi heroji sedijo v kabinah tovornjakov
Pravi heroji ste tudi vi, ki skrbite, da procesi transporta in logistike potekajo kar se da nemoteno. Hvala!

Vi ste tisti, ki s svojim požrtvovalnim delom skrbite, da se življenje še vedno odvija po bolj ali manj ustaljenih tirnicah. Skrbite, da ničesar v trgovinah, lekarnah in drugod ne zmanjka. Skrbite, da je tovor kljub nepredvidljivim razmeram na cestah, nepreglednim kolonam na mejnih prehodih dostavljen pravočasno. Iščete rešitve, kako se izogniti kolonam, se medsebojno nesebično obveščate o stanju na cestah, kje je možno kaj normalnega pojesti, dostojno poskrbeti za osebno higieno. Bravo!

Tvegate za druge

Vsakodnevno tvegate svoje zdravje, vozite v nemogočih razmerah in dajete vse od sebe. Ste prva bojna črta, brez katere večina ostalih podpornih dejavnosti, ki v tem času še delujejo in morajo delovati ne bi delovala. Ste policija, vojska, zdravstveni delavci, trgovke in trgovci, civilna zaščita – ste VSE!

Za vso vašo požrtvovalnost, vaš trud in pripravljenost priskočiti na pomoč smo vam neizmerno hvaležni. Upamo pa tudi, da bodo prav vsi to vašo požrtvovalnost cenili tudi po tem, ko bo obdobje epidemije končano in vas na cesti bolj spoštovali, vam morda pomahali v pozdrav! 

Hvala, ostanite zdravi, držite se in seveda polne gume vsem! 

Matej Jurgele, glavni in odgovorni urednik