Posebno darilo za 40. obletnico

Podjetje Katern Transport je 40. obletnico obstoja podjetja pripravilo in proslavilo na novi lokaciji v okolici Ravbarkomande, kjer bo v prihodnosti tudi stal nov poslovni objekt.

Posebno darilo za 40. obletnico

Gospod Zdenko Katern je svojo prevozniško pot začel leta 1978 z rabljenim tovornim vozilom italijanske znamke OM. Družinsko podjetje sedaj vodita sinova Alen in Dalibor. Na maketi, ki so jo prestavili, smo si lahko ogledali tudi nov poslovni objekt z modeli tovornjakov ter slike od začetka delovanja podjetja pa vse do danes. Poleg razstavljenih tovornjakov znamke Mercedes-Benz pa je veliko pozornosti pritegnil tudi tovornjak Volvo FH 750 s 16-litrskim motorjem. Gre za novo pridobitev v njihovi floti z lepo zasnovano grafiko, ki jo je pripravilo podjetje MarKing. Gre za kombinacijo zeleno-modre barve z izrisom OM tovornjaka in letnico začetka podjetja Katern.

Po zahvalnem govoru očeta Zdenka Katerna, sta mu sinova pripravila največje presenečenje. In sicer sta mu izročila ključ od prikolice. Zdenko je skupaj z sinovoma prikolico odprl in zagledal prav takšen OM tovornjak letnik 1957, kot ga je imel na začetku svoje poti in ki je bil tudi povod za osnovanje podjetja. Katern je bil ob predaji darila presenečen in vesel. Pri Volvu pa so mu v ta namen tudi izdelali maketo istega vlačilca FH 16-750 in mu ga na prireditvi tudi izročili.

Fotogalerija