Podjetje Petre šotori – hale že 40 let navdihuje in vodi uspešna ter povezana ekipa

Začetki obrtniške dejavnosti namreč segajo v leto 1982, že več kot 30 let pa je podjetje na tržišču kot družba z omejeno odgovornostjo. Poleg zanesljive ekipe vam zagotavljajo tudi visoko kvaliteto storitev in materiala proizvodov, hitro ter kvalitetno montažo, svetovanje in celovite rešitve.

petre-sotori

Podjetje »Petre šotori – hale d.o.o.« je poleg skladiščnih šotorov in hal z aluminijastimi konstrukcijami tudi eden največjih slovenskih ponudnikov kakovostnih prireditvenih, VIP in ostalih šotorov različnih dimenzij, pagod, paviljonov, hitro sestavljivih paviljonov, odrov, podov, catering opreme in ostalih komponent za uspešno izvedbo najrazličnejših prireditev in dogodkov, v svojem programu pa imajo tudi program za zaščito in varovanje.

Razpolagajo z več kot 40.000 m2 prireditvenih in skladiščnih šotorov za namene najema, na sedežu podjetja pa imajo postavljene tudi skladiščne hale ter upravno stavbo kot referenčne montažno – skladiščne in funkcionalne objekte. Nenehno se prilagajajo spremembam na trgu, dnevno načrtujejo in udejanjajo nove ideje ter skrbijo za zadovoljstvo svojih strank. V podjetju imajo že več let vpeljana standarda kakovosti: ISO 9001 in ISO 14001, ponašajo pa se tudi z odličnimi bonitetnimi ocenami ter številnimi nagradami in priznanji s področja poslovanja.

Več informacij o podjetju: www.petre.si, www.skladiscnehale.com oz. pišite na: info@petre.si.