Oktobra sejem avtobusov v Madridu

Štiri mesece pred začetkom sejma FIAA v Madridu, je odziv razstavljavcev pozitiven - pričakuje se udeležba največjih proizvajalcev, zasedenost razstavnih površin pa je že presegla tri četrtine. V sklopu sejma se bo odvijal tudi izbor minibusa leta.

FIAA Madrid
FIAA Madrid | Foto: FIAA

15. izdaja mednarodnega sejma avtobusov FIAA 2024, ki ga organizira IFEMA Madrid, bo potekala od 22. do 25. oktobra in je že potrdila udeležbo glavnih proizvajalcev, kot so Daimler Buses, IVECO, Volvo; kot tudi ugledni člani nacionalnega združenja proizvajalcev karoserij ASCABUS, kot so Irizar, Unvi, Ferqui, Carbus net, Beulas in Indcar, med skoraj sto sodelujočimi podjetji iz 14 držav.

Izbor minibusa leta

Ta dogodek bo vključeval tudi pomemben program aktivnosti, vključno s četrto izdajo mednarodne nagrade za minibus leta, ki jo podeljuje mednarodna žirija 'Bus of the year', katere članica je tudi naša revija. Letos se bodo izbirali minibusi v kategoriji mestnih avtobusov.

Dobra zasedenost

FIAA ima trenutno visoko 85-odstotno zasedenost v dveh halah na 40.000 m2 razstavnih površin, prijavni rok za udeležbo pa je še odprt za podjetja, ki želijo biti prisotna na sejmu. Več informacij je na voljo na spletni strani: https://www.ifema.es/en/fiaa/exhibitors/application-form