Novosti iz Schmitza

Schmitz Cargobull je napovedal, da bo na sejmu gospodarskih vozil IAA 2018 v Hannovru, predstavil številne novosti. In kot pravijo, so v zadnjih dveh letih intenzivno razvijali nove produkte, stare pa izboljševali. Glavni cilj je zmanjšanje stroškov vzdrževanja. Vsi produkti, so bili razviti po najstrožjih kakovostnih kriterijih in preizkušeni tudi v vsakodnevnih situacijah.

Schmitz Cargobull
.

S.KO COOL Schmitz Cargobull bo predstavil S.KO COOL prikolico, z izboljšano temperaturno izolacijo, novo hladilno enoto in sistemom telematike, s čimer bodo podjetja še izboljšala svoje poslovanje. Nova hladilna enota, ki se lahko pohvali tudi z novim izgeldom, porabi za 7 do 10 odstokov manj goriva kot predhodni modeli, razvita pa je bila v podjetju. Nova telematika tudi omogoča upravljanje vseh funkcij preko pametnega telefona. 

S.CS s Power Curtain bočno zaveso 
Nova je tudi bočna zavesa Power Curtain, s katero želijo izboljšati učinkovitost transporta in izboljšati rabo časa. Nova zavesa je v skladu s standardom  DIN EN 12642 Code XL, to pa dosega brez dodatnih ojačitvenih letev, saj so zaveso ojačali z aramidnimi vlakni, ki po eni strani prevzamejo vlogo pritovarjanja tovora, prav tako pa preprečujejo poškodovanje z ostrmi predmeti in zmanjšujejo možnost kraje.

S.CS MEGA izgubila 300 kg

Zahvaljujoč novi šasiji je sedaj prikolica S.CS Mega za 300 kilogramov lažja, obenem pa še vedno ohranja robustnost in kvaliteto izdelave. Osnovno opremljena prikolica tako tehta 6.290 kilogramov.

S.CS UNIVERSAL manj kot 6 tonS.CS UNIVERSAL prikolica s ponjavo je prav tako izgubila nekaj kilogramov. Polno opremljena je tako pripravljena za prevoz tovora ob masi nižji od 6 ton. Seveda ustreza certifiaktu DIN EN 12642 Code XL in je opremljena z novim dizajnom stranske zaščite. 

To pa so le nekatere izmed novosti, ki jih bo Schmitz Cargobull predstavil na letošnjem IAA salonu v Hannovru.